Babymassage

Vanuit de Integrale Massage heb ik een babymassage ontwikkeld. Deze Integrale Massage is een massage waarbij balans verkregen wordt tussen geest en lichaam. Bij de babymassage worden alleen uitstrijktechnieken toegepast en de druk is veel lichter.

Het doel van de babymassage is om een goed contact met de baby te krijgen zodat het in vertrouwen dit leven op aarde aankan. Dat de baby zich veilig leert voelen en dat het niet uit balans gebracht wordt door de nieuwe energie die het in deze wereld tegenkomt.

Naast de eigen ontwikkelde babymassage kan men ook de bekende Shantala massage leren. Deze massagemethode is genoemd naar de Indiase Shantala die door een handicap aan de benen niet in staat was te lopen. Om het contact met haar eigen kinderen toch op een intensere manier te beleven werden zij op haar schoot gemasseerd.

Het is heel mooi wanneer ouders deze massage bij hun baby toepassen. Samen kunnen ze groeien in hun liefde en vertrouwen.

De baby kan al heel vroeg in balans blijven. Er ontstaan steeds minder blokkades of ze blijven helemaal weg. Want als de baby vertrouwen heeft, ontwikkelt het geen angsten. Het kan rustig het leven voortzetten en het eigen tempo aanhouden om toch het goede van het eigen gevoel te volgen zonder dat de gedachten dit verstoren.

Het is zo mooi om in deze tijd de baby’s van de toekomst en de nieuwe generaties de kans te geven in balans te blijven.

De baby’s komen uit de toekomst en kunnen hun ouders heel veel leren en niet andersom. Wij willen ze van alles leren volgens ons patroon, zoals wij het zien en zoals wij willen dat ze zijn. Dat betekent namelijk dat ze terug in de tijd moeten en niet meer vanuit hun gevoel kunnen leven en dus blokkeren.

Natuurlijk help je ze wel aan te passen aan de situatie in het huidige leven zodat ze begrijpen in welke wereld ze leven. Maar wanneer we als ouder meegroeien met ons kind dan kan het vredig zijn in dit leven.

De babymassage heeft een positieve invloed op het slaapgedrag, verbetering van de spijsvertering en verhoging van de weerstand tegen ziekten en is tevens ontspannend voor de baby maar ook voor de ouder die de baby masseert.

Ouders kunnen een workshop babymassage volgen waarbij hun eigen baby model ligt.

In 4 keer leert men op een integrale manier massagetechnieken speciaal voor baby’s.

Sven van Daisy en Patrick

 

You Can Relax Now gezongen door Shaina Noll
NL Dieptemassage
NL Cursussen en workshops
HOME
MOGELIJKHEDEN
PRAKTIJK
Diepte-
massage
Baby-
massage
Cursussen en
workshops
Spiritualiteit
NL Mogelijkheden Praktijk
NL Dieptemassage
NL Cursussen en workshops
NL Spiritualiteit
NL Dieptemassage
NL Cursussen en workshops
NL Spiritualiteit
NL Mogelijkheden Praktijk
NL Homepage Praktijk
NL Homepage Praktijk