De mogelijkheden

• Een ontspanningsmassage duurt circa een uur. Het is de gehele integrale massage met gebruik van massageolie en verschillende technieken voor volledige ontspanning.

 

Dieptemassage is een twee uur durende, heel intense en speciale vorm van massage voor mensen die daar voor openstaan. Kenmerkend: verschillende massagetechnieken, klankschaal en warmte. (zie pagina Dieptemassage)

Hoofd-, nek- en schoudermassage is een deelmassage en werkt ontspannend bij vermoeidheid, stress en hoofdpijn.

Kan uitgebreid worden met voet- of rugmassage.

• Een variant hierop is de rsi-behandeling. Een rsi-arm ofwel ’muisarm’, wordt veroorzaakt door o.a. langdurig werken aan de computer. Massage helpt de pijn te verlichten maar heeft zeker ook een preventieve werking.

• Een voetmassage is vooral bedoeld voor degene die lange tijd staand werk verrichten, veel lopend werk doen of gewoon veel van hun voeten vergen zoals sporters.

Massage op locatie biedt de mogelijkheid tot het krijgen van een ontspanningsmassage aan huis, in hotel of bedrijf binnen een straal van ca. 25 km rond Maastricht. Het is bedoeld voor mensen die gehandicapt zijn of op andere wijze hun huis niet kunnen of willen verlaten maar ook voor hotelgasten of personeel van bedrijven.

Babymassage heeft een positieve invloed op het slaapgedrag, verbetering van de spijsvertering en verhoging van de weerstand tegen ziekten en is tevens ontspannend voor de baby maar ook voor de ouder die de baby masseert. (zie pagina Babymassage)

• Voor zowel de ontspanningsmassage als voor de babymassage worden workshops gegeven. Gedurende vier opeenvolgende weken zal er per week één workshop zijn. (zie pagina Cursussen en Workshops)

• Een cursus Integrale Massage kunt u volgen in 10 lessen of als verkorte versie in een weekend. Niet alleen de massage-technieken zullen worden besproken maar ook gevoelstraining, ademhalingstechniek en het gebruik van etherische oliën komen aan bod. (zie pagina Cursussen en Workshops)

• Een meditatie of spiritueel consult kunt u goed combineren met diverse massages. Het geeft meer inhoud aan de massage wat betreft het geestelijk deel daarvan. (zie pagina Spiritualiteit)

Gevoelsconcentratie is een combinatie van meditatie en spiritueel consult. Men heeft de mogelijkheid tot het nemen van een enkele sessie maar kan ook gevolgd worden als cursus. Het kan soms een aanvulling zijn op de massagecursus maar is ook mogelijk als eerste kennismaking.

Het is een gevoelstraining met spirituele uitleg. (zie pagina Spiritualiteit)

• Van een abonnement kunt u uiteraard zelf gebruik maken maar in overleg ook iemand uit uw familie, vrienden- of kennissenkring.

Cadeaubonnen zijn voor al deze mogelijkheden verkrijgbaar.

 

De mogelijkheden
 

Dieptemassage

Babymassage

Cursussen en Workshops

Spiritualiteit
NL Inleiding Praktijk
NL Tarieven en Prijzen Praktijk
NL Dieptemassage
NL Babymassage
NL Cursussen en workshops
NL Spiritualiteit
Only Time gezongen door Enya
HOME
KENNISMAKING
NL Inleiding Praktijk
NL Kennismaking Praktijk
NL Inleiding Praktijk
ACTUEEL
BEREIKBAAR-
HEID
CONTACT
LINKS +
DIVERSEN
TARIEVEN EN
PRIJZEN
NL Tarieven en Prijzen Praktijk
NL Actueel Praktijk
NL Bereikbaarheid Praktijk
NL Contact Praktijk
NL Links en Diversen Praktijk
NL Tarieven en Prijzen Praktijk
NL Actueel Praktijk
NL Bereikbaarheid Praktijk
NL Links en Diversen Praktijk
NL Contact Praktijk
NL Kennismaking Praktijk
NL Homepage Praktijk
NL Homepage Praktijk
NL Cursussen en workshops
NL Spiritualiteit
NL Babymassage
NL Dieptemassage
INLEIDING
PRAKTIJK
MOGELIJKHEDEN
PRAKTIJK